< Geri

kargoist’te yeni teknolojiler

kargoist’te yeni teknolojiler

günümüzde verimli olmayan işletmeler giderek kan kaybediyor. lojistik sektörü de verimlilik konusunda en çok sorumluluk sahibi sektörlerden biri. nitekim bir ürünün taşınması sırasında çıkacak her aksaklık hem lojistik yapan işletmeye hem de satım yapan işletmeye kötü not olarak yansıyacaktır.

bunlarla birlikte tedarik zinciri yöneticilerinin yüzde 98’i mevcut teknolojik imkanlarda verimlilik arttırmak için gelişim bekliyor. ayrıca nakliyecilerin yüzde 88’i teknolojik gelişmelerin sorunlarına çözüm sağlayacağına ve yüzde 83’ü kendi ihtiyaçlarını anlayabilecek özel bir temsilci istiyor.

kargoist olarak kuruluşumuzdan itibaren farklı sektörlerden farklı firmalarla yaptığı görüşmelerde aldığımız geri bildirimlere göre ilk günden itibaren verimlilik planlayan bir firmayız. bilişim vadisinde bulunan ar-ge ekibimizle depolama, rotalama ve dağıtım alanında kendi programlarımızı geliştirdik. end-to-end hizmet vermek için depolama üzerine çalışıyoruz ve en büyük hedefimizde fullfillment merkezleri kurarak e-ticaret alanında birlikte çalıştığımız firmalara depolama hizmeti vermek. avrupa yakasında halihazırda çalışmakta olan sorter sistemimizle paket işleme kapasitemiz dört katına çıktı ve yakın bir zamanda aynı sistemi anadolu yakasına da kurarak kapasitemizi arttırmaya devam edeceğiz.

%97,5 kapıda ödeme teslim oranı

#bizlemümkün
müşterimiz olun