< Geri

filomuz giderek büyüyor

filomuz giderek büyüyor

kargoist ailemiz büyümeye devam ediyor!

 

2021 yılının sonuna kadar Türkiye’de e-ticaretin yoğun olduğu yerlerde daha hızlı bir teslimat ağı kurma ve iade oranlarını azaltarak müşteri karlılığını artırma hedefimiz doğrultusunda ülkemizin dört bir yanında şubeler açarak her geçen gün daha fazla müşterimize ulaşıyoruz. sektörümüzdeki son gelişmeleri, yenilikleri takip ederek gelişiyor, artan şubelerimizle müşterilerimize daha hızlı ve güvenli bir kargo hizmeti sunabilmek için ekibimizi büyütmeye devam ediyoruz.

 

başarılı bir kargo hizmeti sunabilmenin en önemli koşulları olan hasarsız ve hızlı teslimatı gerçekleştirebilmek için, sürekli olarak değişmekte olan markaların ihtiyaçlarına uygun kargo çözümleri buluyoruz. bunların başında 24 saat içinde teslim ve aynı gün içinde teslim hizmetlerimiz geliyor. bu hizmetleri daha iyi sağlayabilmek ve müşterilerimize kargolarını daha hızlı ve daha güvenli teslim edebilmek için ekibimizi büyütüyoruz.

 

kargoist Türkiye’nin önde gelen markalarına, online satış sitelerine, küçük orta ve büyük ölçekli şirketlerine kendi özel filosu ile hizmet vermektedir. ekip arkadaşlarımıza kendi araçları ile kargoist taşıyıcısı olarak gelirlerini yükseltme avantajı sağlıyoruz. böylece sizin kargolarınızın peşinden değil, kargolarınızın sizin peşinizden koştuğu hizmet yapımızla kargolarınız her daim tam zamanında ve hasarsız bir şekilde elinize ulaştırıyoruz. her geçen gün büyüyen ekibimizle müşteri memnuniyetini zirvede tutuyoruz.

%97,5 kapıda ödeme teslim oranı

#bizlemümkün
müşterimiz olun