< Geri

zamanında gönderi ile müşterilerimizin gönlüne taht kurduk!

zamanında gönderi ile müşterilerimizin gönlüne taht kurduk!

bizce başarılı bir kargo servisi olmak hızlı ve güvenli teslimat yapabilmekten geçer. kargoist olarak bizim müşterilerimize sunmak istediğimiz hizmet de bu iki temele dayanıyor ve “daha hızlı daha güvenli” diyerek çıktığımız bu yolda verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında duruyoruz.

 

sektörde kriz yaratan ve markaların en büyük problemlerinden biri haline gelen yoğun iş günlerinde kargo yetiştirme sorununa, 24 saat içinde teslim ve aynı gün teslim gibi hizmetlerimizle çözüm buluyor, müşterilerimizi mutlu ediyoruz.

 

hasarsız ve hızlı teslimat konusunda sağladığımız güven ile zara, gap, ikea gibi sektörün lokomotif markalarının tercihi haline geldik. sektördeki en son teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek her geçen gün büyüyen ve gelişen ekibimizle hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

kurumsal kargo taşımacılığına başladığımız 2012 yılından beri hizmet anlayışımızı disiplin, güleryüz ve özene dayandırarak şimdiye kadar 24 saatte teslimde %99,2’ye ulaşan başarı oranımızla 1 milyon gönderiyi müşterilerimize zamanında ulaştırdığımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.

 

kargoist ailesi olarak müşterilerimizden aldığımız memnuniyet ve mutluluk dolu geri dönüşler sayesinde motivasyonumuz hep en yüksek seviyede.

%97,5 kapıda ödeme teslim oranı

#bizlemümkün
müşterimiz olun