< Geri

sürdürülebilir lojistik

sürdürülebilir lojistik

sürdürülebilirlik, gelecek nesillerin kendi ihtiyaçlarını karşılama kabiliyetinden ödün vermeden kendi ihtiyacımızı karşılamaktır.
işini sahiplenen tecrübeli şirketler ise pozitif ve negatif etkileri göz önüne alarak mümkün olan en iyi sonuca ulaşmaya özen gösterir.

bu doğrultuda sürdürülebilirlik perspektifinden bakıldığında, scooter gibi hem zaman kazandırabilen hem de karbon ayak izi diğer araçlara göre çok daha az olan bir araç, teslimat şirketleri için önemli bir yer kazanıyor. ayrıca daha az trafik sıkışıklığı yarattığı için topluma, taşıma sırasında emisyon üretmediği için çevreye, dar sokaklara girip dağıtım yapmasıyla da ekonomiye önemli bir katkı sağlıyor. çevreye olan katkısını incelemek için global şirketlerin araştırmalarına bakmakta fayda var. bu şirketlerin elektronik taşımacılığa geçtikten sonra teslimat yaptıkları şehirde atık gaz oranı, dağıtılan paket başına %54 oranında düşmüş.

bu konuda kargoist olarak aktif bir rol oynayıp Türkiye’de ilk kez scooterlı teslimat hizmetini başlattık. şehrin önemli noktalarında scooter ile teslimat yaparak çevreye yayılan zararlı gazları azaltarak ve trafik yoğunluğuna girmeden sıkışık saatlerde bile kargoları sorunsuzca alıcıya teslim ediyoruz. bu sayede müşteri memnuniyetini de zirvede tutmayı başarıyoruz.

sürdürülebilir bir lojistik yöntemi ile daha yaşanabilir bir dünya için 2022 yılında elektrikli araç kullanımını yüzde 25’in üzerine çıkarmayı planlıyoruz. ve her yıl bu rakamı büyütmeye devam edeceğiz.

sürdürülebilir gelecek #bizlemümkün.

%97,5 kapıda ödeme teslim oranı

#bizlemümkün
müşterimiz olun