< Geri

kargoist motivasyon ödülleri 2023

kargoist motivasyon ödülleri 2023

Kargoist Ailesi olarak ilkini düzenlediğimiz Motivaston Ödülleri 2023 Töreni’nde dağıtım ekibi, şube personeli ve iş ortaklarımızla unutulmaz bir gece yaşadık ✨

Pek çok yenilik ve teknolojik yatırımla başarılı bir giriş yaptığımız 2023 yılının sahne arkasını paylaştığımız ve bu başarıdaki katkıları ile yolculuğumuza ortak olan çalışma arkadaşlarımıza ödüller dağıttığımız gecede, yine sektörün ilklerine imza attık!

 

Cansu Canan Özgen’in sunuculuğunu üstlendiği Motivasyon Ödülleri Gecesi’nde, Kargoist kurucularımız Alim Yazlı ve İshak Temel, Kargoist’in kurulma hikayesini ve bugünkü başarısına nasıl ulaştığını anlatırken, yeni döneme dair hedeflerini paylaştılar. 

 

Bilim kurulu üyelerimizden Münir Arıkan ve sektörün öncülerinden Mehmet Metin Okur, Ertan Barut, Ömer Nart ve Yasin Çörekçi gibi değerli isimler de sahne alarak E-ticaretin son yıllardaki gelişimine ve Kargoist ile iş ortaklıklarına dair değerli görüşlerini paylaştırlar. 

 

Ödül törenimizde Göksel Baktagir & Galata Quartet mini bir konser verirken, televizyon camiasının sevilen isimlerinden Bekir Develi de konuşması ile geceye renk kattılar. 

 

Kargoist Motivasyon Ödülleri ile asıl amacımız, birlikte çalıştığımız şube ve saha personellerimiz ile müşterilerimizin kargolarını gözü kapalı emanet ettiğimiz Kargonot’larımıza teşekkür edebilmek ve performanslarını ödüllendirebilmekti. Bu anlamda Aktarma Merkezleri Kategorisi, Ofis Şube Kategorisi ve Kurye Kategorisi olmak üzere 3 ayrı kategori üzerinden, canlı kura ile belirlediğimiz personellerimiz motivasyon ödüllerinin sahibi oldular.

 

Yakıt desteği, telefon, beş yıldızlı tatil, eğitim desteği ve mutfak desteği gibi farklı kategorilerdeki ödüllerin yanında, 2 şanslı Kargonotumuz ticari araç kazandı. Araç kazanan Kargonotlarımız Kübra Aydoğan ve Rıfkı Koç yeni araçlarının anahtarını Kargoist kurucularımız Alim Yazlı ve İshak Temel ‘den alırken, törende keyifli ve duygusal anlar yaşandı.

 

Kargoist Ailesi olarak #bizlemümkün sloganı ile hep daha iyisini hedefleyen çalışma arkadaşlarımıza ve Kargonotlarımıza bu uzun yolculuğumuzda yanımızda oldukları için gönülden teşekkür ederiz.

 

Seneye görüşmek üzere 🙂

 

%97,5 kapıda ödeme teslim oranı

#bizlemümkün
müşterimiz olun