< Geri

Kargoist Ailesi Olarak 8 Mart’ta Kadın Çalışanlarımızı Onurlandırdık!

Kargoist Ailesi Olarak 8 Mart’ta Kadın Çalışanlarımızı Onurlandırdık!

Kadınların gücünü ve değerini kutladığımız 8 Mart Kadınlar Günü, Kargoist ailesi olarak bizim için çok özel bir gün oldu. Çalışma arkadaşlarımızın varlığını kutlamak ve onlara teşekkür etmek adına özel bir etkinlik düzenlediğimiz bu günde, bir araya gelerek kadın çalışma arkadaşlarımızı kutladık. İş ortağımız Sinoz Kozmetik’in özenle seçilmiş kadın bakım ürünlerinden oluşan hediye çantalarımızla onlara teşekkür ettik. Yalnızca kadınlarımıza değil, erkek çalışanlarımızı sonsuz özveriyle ve emekle büyüten annelerinin, onların hayat arkadaşları olan eşlerinin kalbine dokunabilmek amacıyla erkek çalışanlarımıza da hediyeler dağıttık. Bu özel günde onları da unutmadığımızı hissettirerek sıcak yuvalarını mutlulukla şenlendirmek istedik.

Kadınların hem iş hayatındaki hem aile hayatındaki rolünü ve katkılarını vurgulamak adına böyle özel bir etkinlik düzenleyerek onların yüzlerindeki gülümsemeyi görmek Kargoist olarak bizim için bir gurur kaynağı oldu.

Kadınlar, Kargoist’in her alanında önemli roller üstleniyor ve değerli katkılar sağlıyorlar. Onların varlığı, çeşitliliğimizi ve gücümüzü arttırıyor. Bu yüzden 8 Mart Kadınlar Günü, bizim için sadece bir kutlama günü değil, aynı zamanda kadın çalışanlarımızın varlığını ve katkılarını taçlandırdığımız anlamlı bir gün oldu.

Kadınlarımıza, sadece bir gün değil, her gün değer veriyoruz ve onların varlığıyla gurur duyuyoruz. Kargoist ailesi olarak, kadın çalışanlarımıza destek olmayı ve onları kutlamayı sürdüreceğiz. Çünkü biz, birlikte daha güçlüyüz.

Sevgilerle,
Kargoist Ekibi

%97,5 kapıda ödeme teslim oranı

#bizlemümkün
müşterimiz olun